Bulvár

2016.02.01. 16:17

Továbbra is DiCaprio szenvedéstörténete a legnépszerűbb

Megőrizte első helyét a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján A visszatérő című amerikai kalandfilm.

Szente Ottó

Az Alejandro González Inárritu rendezte, Leonardo DiCaprio főszereplésével készült mozira a január 21-e és 27-e közötti héten 53 ezren váltottak jegyet, a bemutató óta eltelt két hét alatt pedig több mint 131 ezren nézték meg.

A második helyen nincs változás az előző héthez képest, újra a Star Wars: Az ébredő Erő foglalta el ezt a helyet, igaz, ezúttal már csak alig valamivel több mint 30 ezer jegy kelt el rá, ám az 1 millió 166 ezres össznézőszám olyan rekord, amit aligha dönt meg egyhamar más alkotás.

A harmadik és negyedik helyet új bemutató foglalta el, nevezetesen a Pofázunk és végünk Miamiban című akcióvígjáték és az Alvin és a mókusok - A mókás menet című családi film. Előbbire bő 30, utóbbire 28 ezren váltottak jegyet. Az előző héten még harmadik Megjött Apuci így az ötödik helyre csúszott vissza, míg Tarantino Aljas nyolcasa a negyedik helyről esett a hetedikre.

Az újra a top 10-be került Saul fia megőrizte előző heti nyolcadik helyét. Nemes Jeles László Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt filmjét a most tárgyalt héten 17 és fél ezren nézték meg, ezzel magyarországi nézőinek száma meghaladta a 127 ezret.

Új bemutatóként még két film jutott a top 10-be: Kern András Gondolj rám című vígjátéka 11 600 nézővel a kilencedik, a Creed - Apolló fia című amerikai sportfilm - amelynek mellékszerepéért Sylvester Stallone Golden Globe-ot kapott - a 10. helyen debütált, 9000 nézővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!