Bulvár

2011.06.17. 10:49

Szökött menyasszony a Playboy-ban: Crystal faképnél hagyta Hefnert

Faképnél hagyta 25 éves modell barátnője kevéssel az esküvő előtt Hugh Hefnert, a Playboy magazin 85 éves alapítóját, aki pillanatok alatt reagált: "szökött menyasszony" feliratú piros matricával ragasztatta le ex-menyasszonya képét, amely a pénteken megjelenő Playboy magazin címlapján szerepel.

MTI

A hírek szerint Crystral Harris, a nyuszis magazinból ismert modell meggondolta magát, így le kellett mondani az esküvőt. A pár a hét végén mondta volna ki az igent Hefner híres Los Angeles-i Playboy-villájában, mintegy 300 vendég előtt.

 

A lapmágnásnak ez lett volna a harmadik házassága. "Az esküvő lefújva. Crystal érzései megváltoztak" - írta a Twitter közösségi portálon Hugh Hefner. A szakításról szóló híreket a mindig jól értesült TMZ nevű celebportál szellőztette meg. A honlap úgy tudja, a pár telefonon csúnyán összeveszett, és a modell elhagyta a villát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!