Bulvár

2010.02.16. 09:39

Sokszor nem az igazat írják meg Tabáni Istvánról

A Csillag Születik győztesének élete egyre mozgalmasabb. Tabáni Istvánt a legkülönbözőbb fórumokon keresik fel rajongói, na meg persze a bulvár magazinok újságírói. Az aranytorkú énekes lassan kezdi megszokni a körülötte lévő nyüzsgést, csak egyetlen dolog fáj neki: sokszor nem az igazat írják meg róla.

zaol.hu

Talán ezért, talán a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, hogy nem olvassa el a róla készült cikkeket, és a vele készült interjúkat.

Ma már sokkal könnyebben megtalálják az emberek rajongásuk tárgyát. Rengeteg interjú készül a sztárokkal, amiket bárhol visszakereshetünk, de akad olyan is, akinek ez nem elég, és saját maga akarja kérdezni a kedvencét.

-Hogy az ember tudjon mindenkivel foglalkozni, és hogy megfelelően válaszoljon a kérdésekre, az nagyon nehéz és sok időbe telik. Az iwiw-en fenn vagyok, de azt is rég néztem már meg. Nem is tudom, hogy azokat a leveleket hogyan fogom majd megválaszolni, mert rengeteg van. Szinte már be is telt a postaládám, annyira sok van! - mesélte a tabutv.hu riporterének Tabáni István, akinek a Csillag Születik ideje alatt másodpercenként jöttek a levelek.


-Nagyon sok hír kering a világhálón, meg az újságok is leközölnek velem kapcsolatban dolgokat. Igazából a családom kíséri ezt figyelemmel, én már nem is veszek tudomást róluk, csak ha néha-néha a fülembe jut egy-két hír! - ecsetelte Tabáni István.

Az énekes azt is belátja, hogy nem minden újságíró azt írja le, amit mond. Azt mondja, hogy ezért sokkal inkább élvezi a videós riportokat.
 -Mindig napvilágot látnak olyan újságcikkek, amik nem felelnek meg a valóságnak. Ennek ellenére aki engem ismer, és tudja, hogy milyen vagyok, az nem dől be ezeknek a cikkeknek! - osztotta meg Tabáni István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!