Bulvár

2017.08.05. 09:00

Ön is látta a hélium-sörös videót? Vicces, de kamu

A napokban újra beindult a neten az a videó, amelyben két srác héliummal megtolt sört iszik. Érdemes megnézni, ha konstans nevetőgörcsre vágyakozik.

A videót a Die BierProbierer tette ki nagyjából két éve, és csaknem 1,5 milliós megtekintésnél jár. Pedig ha a sör és a hélium ilyen elegyet alkotna, és valaki meginná, akkor sem lépne fel a videóban látott hatás, talán csak akkor, ha az ital a tüdőbe kerülne - írja a beerporn.hu. Annak pedig egyéb, kevésbé humoros mellékhatásai is lennének.

Szóval a videónak vagy ügyesen mahinálták a hangját, vagy egyszerűen kivágták belőle, amikor a szereplők jó nagyokat slukkolnak a pult alatti héliumos lufikból.

Ahogy a videó leírásában is olvasható, a felvételt "eredetileg április 1-jén, bolondok napján" hozták nyilvánosságra - nem véletlenül. Mint a kommentek között is írják, a hélium nehezen oldható folyadékban, gyakorlatilag lehetetlen belőle elegendőt bevinni a sörbe, (és felbontás után megakadályozni, hogy azonnal távozzon), amennyi elég lenne a nevetséges hangok előidézéséhez - írja a szeretlekmagyarorszag.hu. De meg kell hagyni, hogy a videó hanganyagát mesterien vágták meg!

Tényleg kár, hogy valójában nem létezik a héliumos sör - pedig biztosan nagy lenne rá a kereslet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!