Bulvár

2017.03.04. 12:10

Nőnapi himnusszal jelentkezett Éder Gábor és Bunyós Pityu

Szikora Istvánnal, azaz Bunyós Pityuval készített közös nőnapi himnuszt az egyre népszerűbb, s a televíziós műsorokból is jól ismert zalai énekes, Éder Gábor. Az Éljenek a csajok - Boldog nőnapot című dal az ünnep tiszteletére, a hét közepén jelent meg.

Gyuricza Ferenc

Róluk szól az élet, köszönünk minden szépet - így indul az a dal, amely a két énekes már régóta tervezett együttműködésének első eredménye. Az Éljenek a csajok - Boldog nőnapot című vidám zeneszám ötletét Éder Gabee vetette fel.

- Régi álmom volt, hogy írjak egy olyan dalt, amivel kifejezem a a hölgyek iránt érzett tiszteletemet - mondta a zalai énekes. - Ehhez remek apropót szolgáltatott, hogy az egyik példaképemmel és kedves kollégámmal, Bunyós Pityuval már ugyancsak hónapok óta terveztünk egy közös produkciót. Ezt a két elképzelést kombináltuk, s így született meg a dal.

Éder Gábor hozzátette, egy olyan mulatós himnuszt szerettek volna elkészíteni, amivel minden hölgyet köszöntenek. Fiatalt és idősebbet, alacsonyt és magasat, karcsút és teltet, szőkét, barnát, vöröset és feketét egyaránt.

Bunyós Pityu (balról) és a zalai Éder Gábor már négy éve ismerik egymást. A munkakapcsolatukból hamar barátság szövődött Fotó: Archív

- Azt gondolom, minden típusú hölgynek megvan a maga rajongója - magyarázta az énekes. - Miután senki nevében nem akartunk szólni, így arra gondoltunk, hogy olyan szöveget írunk a dalhoz, amit bárki magáénak érezhet. A fő célunk ugyanis az volt, hogy jelezzük: milyen fontosak az életünkben a nők.

Gábor azt mondja, a dal írása közben elsősorban a saját édesanyjára gondolt, és ezzel a szerzőtársa is így volt. Persze vannak más hölgyek is az életükben, de a dallal minden egyes hölgynek üzenni akartak.

- A közös munka ötlete egy tavaly nyári fellépés után merült fel bennünk, ám nagyon nehéz volt megfelelő időpontot találni hozzá, hiszen Bunyós Pityu igencsak elfoglalt, s szerencsére nekem is rengeteg fellépésem van - sorolta tovább Gábor. - Negyedik éve ismerjük egymást, s amikor az én tévés szerepléseim elkezdődtek, ő már a rutinos előadók közé tartozott. Ennek ellenére mindig nagyon segítőkész volt, bátorított, ötleteket adott, a munkakapcsolatból pedig barátság született, s erre nagyon büszke vagyok. Ez a nőnapi dal az első közös munkánk, de mindketten úgy látjuk, hogy biztosan lesznek még a jövőben is további közös produkcióink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!