Bulvár

2016.12.14. 09:41

Mindig is kecskebőrbe bújva akart rongálni? Most ingyen megteheti!

A repülő, versenyautó, traktor és egyéb csodák helyett ebben a játékban egy kecske bőrébe bújhatunk, amely elszabadul a városban, és mindent megtehet. Komolyan, bármit!

A Goat Simulator annyira hihetetlenül idiótára sikerült, hogy igazi kult-siker lett belőle, ezért aztán a mobilos változat sem váratott magára. Ugyan a játék elérhető Androidra is, de az igazi karácsonyi hangulatot most az iPhone és iPad tulajdonosok érezhetik, az 1500 forint környéki ár helyett ugyanis az Apple boltjában most határozatlan ideig ingyen adják a Goat Simulator-t-írja a 24.hu.

A játéknak egyébként nincs is igazi célja: egyszerűen csak el kell indulni a kecskénkkel, és a lehető legtöbb őrültséget megcsinálni. Emberek felrúgásától masszív közlekedési káosz kialakításáig, épületek megmászásától haj-, illetve szőrmeresztő ugrásokig és robbanásokig mindenre képes a jámbor állatunk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!