Bulvár

2009.08.31. 18:24

Michael Jackson apja szerint "valakinek fizetnie kell" fia haláláért

New York - "Valakinek fizetnie kell" - mondta fia halálával kapcsolatban Joe Jackson, aki az NBC csatorna Today című műsorában vendégeskedve kijelentette: semmit sem tudott arról, ami Michael Jackson egészsége körül történt.

zaol.hu

 A Jackson család feje még csak a propofol nevű gyógyszerről sem hallott, míg az fel nem merült fia halála kapcsán - derült ki a tévéműsorból. "Őrjöngök. Nem tudtam, hogy ez folyik. Ezért vagyok őrülten dühös" - mondta a hétfőn sugárzott interjúban. 
    
A Los Angeles-i megyei halottkémi hivatal pénteken jelentette be, hogy Michael Jackson június 25-i halála emberölés volt, amelyet elsősorban propofol és más nyugtató hatású szerek idéztek elő. 
    
A halottkém bejelentése "Azt sugallja számomra, hogy tisztességtelen játékot űztek... További nyomozásra van szükség, hogy kiderüljön: mi van az egész mögött, és nem csak Conrad Murrayt kell vizsgálni" - utalt az énekes gyanúsítottként kezelt orvosára Joe Jackson.
    
"Valakinek fizetnie kell. Nemcsak egyvalakinek, hanem mindenkinek, aki benne volt ebben" - tette hozzá a 79 éves családfő.


Forrás: MTI/AP


További hírek Michael Jackson haláláról a kapcsolt anyagok között! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!