Bulvár

2016.01.11. 17:48

A Holtpont csak a 2. helyig jutott

Zalaegerszeg - Semmi meglepetés, a bemutatót követő harmadik héten is megőrizte vezető helyét a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján a Star Wars új darabja, Az ébredő erő.

Szente Ottó

A példátlan rajongás kísérte sci-fire a december 31-e és január 6-a közötti héten 146 ezren váltottak jegyet, ezzel a össznézőszáma elérte az 1 milliót. Időközben pedig meg is haladta, hiszen a „mozi-időszámítás" csütörtöktől szerdáig tart, azóta viszont egy újabb hétvégén is túl vagyunk.

A toplista 2. helyén viszont volt változás, új bemutatóként a Holtpont című amerikai-német-kínai krimi érte el ezt a szintet, 30 és fél ezer nézővel. Ugyancsak szilvesztertől játsszák a magyar mozik a Joy című amerikai életrajzi drámát, erre 17 ezren voltak kíváncsiak, s ez elég volt a harmadik helyhez.

Az új bemutatók közül a Holtpont a 2. helyig jutott

Az előző heti második, a Káosz karácsonyra így a negyedik helyre csúszott vissza, ugyancsak több mint 16 ezren látták a tárgyalt héten, a bemutató óta pedig közel 150 ezren, ami nem számít rossz eredménynek.

Nagyobbat esett - a harmadikról a hetedik helyre - a Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film című animáció, most 13 ezren, a december 24-ei bemutató óta valamivel több mint 38 ezren látták.

Az új bemutatók közül még egy jutott be a top 10-be, a Nagyon Vadon - Bolondos vadászidény című amerikai animációs film, amely kevéssel több mint 14 ezer nézőt vonzott, ez az 5. helyhez volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!