Bulvár

2017.05.25. 10:51

Levágta a nő heréit, letartóztatták - Igen, nem tévedés!

A transznemű nő illegális módszerrel próbált megszabadulni férfi nemi szervétől.

Letartóztatták Denverben azt a férfit, aki orvosi papírok nélkül, egy katonai sebészfelszerelést használva távolította el egy transznemű nő heréit, mindezt egy hotelszobában.

Az eset múlt hét szerdán történt. James Pennington a páciens feleségének a szeme láttára végezte el a másfél órás műtétet. A férfi azt mondta az operációt követően, hogyha komplikációk lépnének fel, ne őt hívják, hanem a mentőket.

A feleség végül így is tett, mivel pár órával később a sebből ömleni kezdett a vér. Ekkor értesültek róla a hatóságok, hogy illegális műtétet hajtottak végre a transznemű nőn. A rendőrség súlyos testi sértés ügyében tartóztatta le Penningtont - írja a borsonline.hu.

A Daily Mail szerint páciense azonban megvédte amatőr orvosát, s levelet írt a hatóságoknak, hogy tisztázza a férfit a vádak alól. Ebben kiemeli, hogy a média szörnyeteget kreált Penningtonból, őt magát pedig áldozatként kezelték.

– Nem vagyok Pennington áldozata, sokkal inkább a társadalomé, amelyik demonizálja a hozzám hasonló, transznemű embereket. Nem akarok vádat emelni ellene és remélem, a bíró is kedvező ítéletet hoz majd ellene. Mindenesetre ezek után remélem, hogy Mr. Pennington soha többé nem végez el hasonló műtéteket, már csak amiatt, hogy ne kerüljön újra bajba – áll a névtelenségbe burkolózó páciens levelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!