Bulvár

2009.11.11. 16:23

Lady Gaga és Beyonce duettet énekel

Egyre több információ lát napvilágot Lady Gaga november 23-án megjelenő új albumáról. A legutóbbi hír szerint a The Fame Monster című duplalemezes kiadványon egy olyan dal is helyet kap, amelyet Beyonce-vel közösen ad elő az énekesnő.

zaol.hu

Az extravagáns énekesnő a debütáló albumával történelmet írt, ugyanis ő lett az első előadó, akinek bemutatkozó albumáról négy dal is listavezető lett, hiszen a Just Dance, a Poker Face és a Love Game után a Paparazzi is első helyre került.


A The Fame-ből több mint 4 millió példányt adtak el világszerte, az énekesnő eddigi kislemezeiből pedig több mint 25 millió darab fogyott. Ez utóbbi szám rövidesen tovább emelkedhet, ugyanis Bad Romance címmel hamarosan megjelenik az új album első kislemeze. A dalhoz videoklip is készült, amelyet a tervek szerint az énekesnő weboldalán november 5-én éjszaka, de legkésőbb másnap reggel lehet majd megtekinteni.

Az amerikai popdíva november 27-én turnéra indul, a Monster Ball című koncertsorozat első állomása a kanadai nagyváros, Montreal lesz.

Az említett duett Beyonce-vel a Telephone címet viseli, s hatodikként került fel az új albumra. Lady Gaga nemcsak Beyonce-vel dolgozott együtt, de a többszörös díjnyertes dalszövegíró Michael Bolton-nal is. Együttműködésük eredménye, a Murder My Heart című szám november 23-án lát majd napvilágot.

- Lady Gaga egyike a legfegyelmezettebb, legintelligensebb és legkeményebben dolgozó embereknek a szakmában, akiket ismerek - mondta az amerikai popdíváról Michael Bolton. - Nagyszerű volt vele dolgozni.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!