Bulvár

2013.02.17. 17:20

Kórházban a Republic énekese

Szívproblémái miatt kórházba került a Republic énekese. Bódi Lászlót, azaz Cipőt mélyaltatásban tartják, felépülésének kilátásait csak néhány nap múlva lehet majd megállapítani - erősítette meg a hírt vasárnap délután Facebook-oldalán a zenekar.

"Cipő évek óta tartó krónikus szívritmuszavara péntek hajnalban rohamot eredményezett, aminek következtében sürgősséggel kellett kórházba szállítani. Jelenleg a szervezetének mielőbbi regenerálódása érdekében mélyaltatásban tartják" - olvasható a közösségi oldalon közzétett üzenetben.

Mint írják, kardiológusa tájékoztatása szerint az állapotával kapcsolatos minden további részlet és felépülésének kilátásai is csak néhány nap múlva lesznek megnyugtatóan megállapíthatóak.

A zenekar legközelebbi koncertjeit biztosan elhalasztja. A február 24-i Kossuth Klub-beli 23. születésnapi baráti találkozót azonban megtartják. "Kérünk minden Cipőért aggódó rajongót, hogy részvételével megerősítve együtt kívánhassunk mihamarabbi felépülést szeretett társunknak, barátunknak" - fogalmaznak a zenekar tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!