Bulvár

2009.05.20. 10:29

Katus Attila és fivére a nők szolgálatában

Budapest - Az AVON Gyaloglás az Életért kampány mellé álllt Katus Attila és Katus Tamás, többszörös aerobikvilágbajnok is. A kiváló sportolók szeretnék felhívni a figyelmet a prevenció fontosságára. A testvéreket ritkán láthatjuk együtt a médiában, de a pozitív ügy érdekében most közösen lépnek fel.

zaol.hu

 - Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a betegségek esetében a megelőzés mennyire fontos, ezért próbálunk tenni a testvéremmel - véli Katus Attila. - A sporttól energiát, akaraterőt, önbizalmat, egészséget kaptam, mely az egész lényemre kihat. Hiszem, hogy a tudatos életmód, melyből adódik a testmozgás és a szűréseken való részvétel az alapja mindennek."

Magyarországon évente körülbelül 6.000 emlőrákos megbetegedést diagnosztizálnak. Ha utánaszámolunk, hogy ez hány embert érint közvetlenül – férjeket, gyerekeket, szülőket, egyéb családtagokat, barátokat, egészségügyi dolgozókat – több tízezres számot kapunk. A probléma tehát adott, nem mehetünk el mellette szó nélkül.

A rendezvény célja, hogy a gyaloglással és az azt követő fellépőkkel - az összefogásról szóljon: az adománygyűjtésről és a megelőzés fontosságának hangsúlyozásáról.

A gyalogláson minden alkalommal több ezren vesznek részt, akárcsak a tavalyi megmozduláson, amikor mintegy húszmillió forintnyi adomány adtak át a rendezvényen a Magyar Rákellenes Ligának, egy közös pályázatra.

Az AVON idén összefogott az Egészségliget 2009 rendezvénnyel, és közösen számos programmal várják a városligeti Napozórétre kilátogatókat 2009. június 6-7-én, az egészség és a szépség jegyében. 


Kapcsolódó cikkeink: 


Katus Attila és Molnár Andrea ördögien jól ropják (képgalériával) 


Katus Attila és a jósnő, no meg a masszázságy... (képgalériával)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!