Bulvár

2009.10.28. 16:03

Kálloy Molnár Péter újra dalra fakadt

Második könnyűzenei CD-jét jelenteti meg Kálloy Molnár Péter. A Beugró című televíziós műsorból is jól ismert színész-rendező legújabb pop-rock albuma Pesti álom címmel november 7-én jelenik meg.

zaol.hu

Kálloy Molnár Péter a Beugró című televíziós műsornak köszönhetően napjaink egyik legismertebb színész-rendezője, aki korábban olyan filmekben működött közre, mint az Üvegtigris, a Kútfejek és a Papírkutyák, de a színházi munkái - Shakespeare Összes Rövidítve, Kövek a zsebben, Az ősember - ugyancsak hangos sikereket hoztak számára. A színész-rendező emellett énekesként is megállja a helyét, a Nő után című albuma másfél éve került a boltokba.

A Pesti álom című második nagylemezén Kálloy Molnár Péter történeteket mesél az édes bombanőről, a száz évvel ezelőtti körútról, a plázacicáról, a gyermekkorról, a felnőttkor gyerekességeiről, a szerelemről és a szakításról. A szövegekben költészet, elementáris erejű, olykor fanyar humor egyaránt megjelenik. A dalokban számos ismert zenész működik közre, a hangszerelést a gitáros Hrutka Róbert vállalta magára, dobokon Borlai Gergő, trombitán Fekete-Kovács Kornél, basszusgitáron Giret Gábor, zongorán Galambos Zoltán, csellón Kalmus Felicián, harmonikán pedig Orosz Zoltán játszik.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!