Bulvár

2009.11.18. 14:32

Játék az egész? - Hien S.P.-vel is énekel

A Megasztár című televíziós tehetségkutató negyedik szériájának újabb szereplője készített szólóalbumot, ezúttal Hien jelentkezett saját nagylemezzel. A vietnámi származású énekesnő most boltokba került dalgyűjteménye a Játék az egész címet kapta.

Horváth Viktória

A múlt héten kiadott album 12 vadonatúj dalt tartalmaz, melyeket kifejezetten Hien stílusára és egyéniségére szabtak a szerzők. A címadó dal Mester Tamás nevéhez fűződik, de a United zongoristája, Romhányi Áron, a Korál dobosa, Dorozsmai Péter, az egykori V.I.P.-ből ismert Józsa Alex, az Ákos mellett dolgozó Szakos Krisztián, valamint a Gitano művésznéven ismertté vált Nagy László is a közreműködők között szerepel.

Hien bemutatkozó nagylemeze lendületes és vidám dalok gyűjteménye lett, amely egyaránt tartalmaz R&B lüktetésű és pop szerzeményeket. Az egyik dalban napjaink egyik kedvelt tinisztárja, S.P. is közreműködik.

 További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!