Bulvár

2009.04.15. 08:51

Halálos autóbaleset miatt távozik a Született feleségekből Nicolette Sheridan

Los Angeles - A Született feleségek című sorozat felett eljártak a jó idők. Edie, a szőke álomnő, akit <em>Nicolette Sheridan</em> alakít, csúnya balesetet szenved - amin pénzt spórolnak. A színésznő elkeseredetten reagált a történtekre.

zaol.hu

Vasárnap vége lett mindennek. Akkor tűnt fel utoljára Nicolette a sorozatban. Alakja, a szőke vamp Edie Britt ugyanarra a sorsra jut, mint oly sok karakter előtte: halálos autóbalesetet szenved. 

Az alak kitalálója, Marc Cherry azt nyilatkozta a TV Guide magazinnak, hogy "az elhatározásra, miszerint Sheridant kihúzzák a sorozatból az vezetett, hogy spórolási intézkedésekre volt szükség". Azt állította, hogy az ABC csatorna kényszerítette őt, hogy a szereposztáson keresztül húzza meg a költségvetést. 

Hogy épp Edie alakját írták ki, azt Sheridan nem csodálja: "Edie lefeküdt majdnem az összes fickóval az utcában és már minden elképzelhető problémát okozott." 

Sheridan úgy 100 000 és 200 000 dollár közt kereshetett legutóbb. "Nagy nyomást gyakoroltak rám, hogy csökkentsem a gyártási költségeket" - mondta Cherry. "Kiadták a parancsot: mostanában rosszul megy a szekerünk, úgyhogy olyan olcsón gyártsátok a sorozatot, amilyen olcsón csak lehet!"

Sheridan azonban aggályoskodott is. Edie alakját szerinte nem ismerték el. "Ha valaki felfedezett egy gyémántot, miért nem csiszolgatja és mutatja meg azt az embereknek? - tette fel a kérdést. A halálos autóbalesettel a sorozat azonban olyan dramaturgiai fordulatot vett, ami Sheridan szerint olyan rizikót jelenthet, ami végzetes következményekkel járhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!