Bulvár

2011.10.23. 06:07

Előrébb hozza a karácsonyt Michael Bublé

A karácsony hangulatát idézi meg új albumával Michael Buble. A Grammy-díjas kanadai énekes Christmas című nagylemeze október 24-én jelenik meg. A kiadvány 15 dalt tartalmaz, többségében tradicionális karácsonyi szerzeményeket.

Gyuricza Ferenc

Michael Bublé legutolsó albuma, a Crazy Love hétmillió példányban kelt el, s többszörös platina státuszt ért el az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Kanadában is. Mindennek okán valószínűsíthető, hogy az énekes karácsonyi albuma után is óriási lesz az érdeklődés. Michael Buble ezért nem is vár sokáig annak kiadásával, már október végére előrehozza az ünnep hangulatát.


- Imádom az ünnepeket, így régi vágyam volt egy igazi karácsonyi lemez kiadása - mondta az énekes. - Hiába volt 35 fokos nyári hőség Los Angeles-ben, teljesen télies hangulatba kerültünk a felvételkor. Persze sokat segített, hogy karácsonyi dekorációt raktunk fel a stúdióban.

A Christmas című album producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak. A felvételek Hollywood-ban és Vancouver-ben készültek. Az albumon több világhírű művész működik közre, Shania Twain a White Christmas című dalban hallható, a The Puppini Sisters a Jingle Bells-ben, míg a dél-amerikai szupersztár, Thalia a Feliz Navidad-ban csatlakozott az énekeshez. A lemezen Michael Buble saját felfogásában adott elő olyan klasszikusokat, mint a Silent Night, a Have Yourself A Merry Little Christmas, az It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas, és a Santa Claus Is Coming To Town. A tradicionális karácsonyi dalok mellett egy vadonatúj dal is helyet kap a lemezen, a Cold December Night című zeneszám szerzője maga Michael Buble volt.




Zeneoldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!