Bulvár

2015.07.30. 07:23

Charlize Theron mindjárt 40 és élvezi

A jövő hónapban lesz 40 éves Charlize Theron, de egyáltalán nincs úgy kiborulva, mint a nők jó része, amikor szembesülnek ezzel a dátummal.

Szerinte negyvenesnek lenni sokkal jobb, mint fiatalnak, bár tudja, sokan vitatkoznának ezzel a nézettel. "Boldog vagyok, hogy 40 leszek, és nem vagyok már huszonéves, amikor folyton azon aggódtam, hogy beleférek-e a szűk farmerembe és be fognak-e engedni a menő klubba" - mondja legújabb interjújában az Oscar-díjas színésznő. Azt is tudja már, hogy sajtos szendviccsel fogja ünnepelni a születésnapját - a krémesen zsíros gouda a kedvence -, azt viszont nem lehet tudni, hogy kisfián kívül ki lesz még mellette, hiszen nemrég szakított Sean Penn-nel.

A színésznőt jövőre a The Huntsman című akciófantasyban láthatjuk, amely a nagy sikerű Hófehér és a vadász előzményeit meséli el. A vadászt alakító Chris Hemsworth javában forgatja Angliában a film azon jeleneteit, amelyben a Theron által megformált gonosz királynő nem szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!