Bulvár

2009.10.16. 13:40

Bosszúból ütött Leona Lewis támadója (frissítve)

London - Saját sikertelensége miatt állt bosszút Leona Lewison az a férfi, aki megütötte a brit énekesnőt szerdán Londonban: Peter Kowalczykot ugyanis évekkel ezelőtt nem válogatták be abba a tehetségkutató versenybe, amelynek Lewis ma az ismertségét köszönheti.

zaol.hu

Lewis éppen Dreams (Álmok) című önéletrajzi könyvét mutatta be a Waterstone's könyváruházlánc egyik boltjában, amikor az eset történt. Autogramokat osztogatott és közös fotózásra vállalkozott rajongóival. A kialakult sorból hirtelen egy férfi lépett elő és megütötte.
   
A 29 éves támadót a biztonsági emberek a földre terítették és elvezették, majd a rendőrség testi sértés miatt őrizetbe vette. Jelenleg a férfi pszichiátriai kényszer-gyógykezelésen vesz részt. Az énekesnőt megrázta az eset, és a biztonság kedvéért orvoshoz fordult, hogy megvizsgáltassa sérülését, de nem szorul kezelésre.
   
Kowalczyk apja elmondta: fia énekes akar lenni. "Elment, és ő is órákat állt sorban, hogy bekerüljön a The X-Factor című műsorba. És mit ért el vele? Semmit."
   
Leona Lewis a The X-Factor brit tehetségkutató verseny 2006-os szériájának győzteseként kezdte zenei karrierjét. Első albuma, a Spirit világszerte 7 millió példányban kelt el. Legismertebb dala, a Bleeding Love több mint 30 slágerlista élére jutott fel - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap honlapján.



Korábban

Leona Lewis épp nagy vidáman az egyik londoni könyvesboltban dedikálta életrajzi könyvét, amikor egy férfi behúzott neki egyet. Persze azt megvárta, hogy előbb az ő példányát is írja alá...

Stuart Bellnek, az énekesnő szóvivőjének közlése szerint Lewis éppen Dreams (Álmok) című önéletrajzi könyvét mutatta be a Waterstone's könyvesboltban, amikor az eset történt. Autogramokat osztogatott és közös fotókhoz állt össze rajongóival. A kialakult sorból hirtelen egy férfi lépett elő, és fejen ütötte.
   
A 29 éves támadót a biztonsági emberek azonnal elvezették, később a rendőrség testi sértés gyanújával őrizetbe vette.
   
Az énekesnőt megrázta az eset, és a biztonság kedvéért orvoshoz fordult, hogy megvizsgáltassa sérülését. 

Leona Lewis a The X-Factor brit tehetségkutató verseny 2006-os szériájának győzteseként kezdte zenei karrierjét. Első albuma, a Spirit világszerte 7 millió példányban kelt el. Legismertebb dala, a Bleeding Love több mint 30 slágerlista élére jutott fel.

Hallgassa meg a Bleeding Love című dalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!