Bulvár

2015.08.27. 16:50

Álomautót kapott a Zala Szépe verseny győztese

Nagykanizsa - Kovács Adrienn, a 21. Zala Szépe verseny győztese csütörtökön vette át az Istiván Autó Kft. Petőfi utcai telephelyén a tornádó piros Skoda Fabia 1.2 TSI Style személygépkocsi kulcsát.

Benedek Bálint

A királynő percekig csendben ült a volánnál, beállította az ülésmagasságot, simogatta a műszerfalat. Hozzátette: eddig soha nem érezte az új kocsi kellemes illatát.

Kovács Adrienn a 21. Zala Szépe királynője Istiván Tamástól vette át a Skoda Fabia kulcsát (Fotó: Szakony Attila)

A 22 éves Adrienn három hónapig korlátlanul használhatja a Skodát, melyet a gyár több extrával is felszerelt. Istiván Tamás, az Istiván Autó Kft. tulajdonosa az ünnepélyes átadón elmondta: az 1200 köbcentiméteres 105 lóerős turbós benzinmotorral szerelt kocsiba került többek között digitális klíma, ülésfűtés, panoráma napfénytető. Az éjszakai vezetést LED fényszórók segítik, a vészfékező rendszer pedig a biztonságos haladást felügyeli.

– Már a versenyen szemeztem a kocsival, bár akkor még csak kívülről csodáltam meg – mosolygott Kovács Adrienn. – Négy éve van jogosítványom, és a családi autónkat, egy Opel Astrát rendszeresen vezetem, ezért van már némi rutinom. A szüleim szerint eléggé dinamikusan, ám biztonságosan vezetek.

A királynő alig várja, hogy a hétköznapokban vezesse a Skodát, melyet természetesen a zalaegerszegi barátnőinek is megmutat majd. És bár az idei csillaghullást lekésték, az ülésfűtést bekapcsolva a panorámatetőn át az összes csillagképet megvizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!