Bulvár

2010.10.19. 12:09

A rádiósokat is meghódította a Lifejune

Élő adásban mutatkozhatott be az egyik vezető hazai kereskedelmi rádiócsatorna műsorában a Lifejune zenekar. A tehetséges csapatot nemcsak stúdióbeszélgetésre hívták be a Bumeráng adásába, hanem arra is lehetőségük nyílt, hogy néhány dalt ott helyben előadjanak. Ezzel a Lifejune volt az első olyan zenekar, amely elő koncerten mutatkozhatott be a Bumeráng hallgatóinak.

Gyuricza Ferenc


Az alig két éves Lifejune már több hazai és tengerentúli tehetségkutatón volt túl sikeresen, mikor beválogatták őket a Megasztár című televíziós tehetségkutató ötödik sorozatába. A zsűri folyamatos és osztatlan támogatásával a legjobb 24 versenyző közé kerültek, ám az első élőben közvetített adásban - bár a zsűri őket tartotta jobbnak - a közönség döntése alapján alulmaradtak a Fivérek együttessel vívott párbajban. A kiszavazás utáni reggel azonban az egyik hazai kereskedelmi rádiócsatorna hónuk alá nyúlt, s folyamatosan játszotta dalaikat, majd stúdióbeszélgetésre hívták őket, végül pedig arra is lehetőséget biztosítottak, hogy a Lifejune élőben adjon elő néhány dalt.




Kapcsolódó cikkeink (kattintson az alábbi címekre):

Lifejune: hogyan tovább a Megasztár után?

Hazai pályán lép fel a Megasztárból kiesett Lifejune

Megasztár: A zsűri a Lifejune-t akarta, a közönség másképp döntött

Lifejune: keszthelyi együttes a Megasztárban (fotókkal)

Világsiker felé: Amerikában is hódítot a zalai rockbanda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!