Bulvár

2017.08.08. 14:38

A nagykanizsai fiú önéletrajzánál ma még nem látott viccesebbet

Pedig láttunk már egy pár humoros (vagy annak szánt) jelentkezést.

A fiatalok körében egyre jellemzőbb, hogy humoros, egyedi önéletrajzokat készítenek. Egyrészt a munkaerőpiac megkívánja, hogy egy-egy posztra a több száz jelentkezőből egyáltalán észrevegyék a jelentkezőt, másrészt más leírva látni, hogy valaki ért a webdizájnhoz, és más a saját szemünkkel látni a végeredményt.

A 25 éves nagykanizsai fiú ennek iskolapéldáját mutatta be kreatív önéletrajzán, vagyis önéletrajz honlapján.

Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)" - kezdi önéletrajzát Budavölgyi Bálint, amelynek minden egyes sora aranyat ér.

"Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a szóló tandem kerékpározás és a húrelméleten való morfondírozás mellett, a zenélés. Játszom többek között gitáron, mandolinon és tenor banjon, mindemellett páratlan énekhanggal rendelkezem, melyről videóbizonyítékom is van."

A CV formai követelményeit betartva a tanulmányairól, erősségeiről és gyengeségeiről is említést tesz. Nekünk ebből a blokkból többek között azok a kedvenc pontjaink, hogy:

"Kimeríthetetlen ötletarzenál: Átlag félpercenként pattannak ki a fejemből korszakalkotó ötletek, melyeket azonnal leírok. Előfordult, hogy betűlevesből kellett programot írnom."

"Kötött karízületek: Valószínűtlennek tartom, hogy valaha is képes legyek megnyalni a könyökömet."

 

 

(via Szeretlekmagyarország.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!