Bulvár

2015.07.06. 16:38

Ezek most a legnézettebb mozifilmek

Az Agymanóknak sikerült letaszítani a lista éléről az újra életre kelt őslényeket, az amerikai animációs film új bemutatóként ugrott a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listájának élére.

Szente Ottó

A június 25-e és július 1-je közötti héten csaknem 88 ezren váltottak jegyet az Agymanókra. A Jurassic World így a második helyre csúszott, noha 71 ezren voltak rá kíváncsiak a héten. A június 11-ei bemutató óta egyébként 374 ezren nézték meg, mintegy 550 millió forintot hagyva a mozipénztárakban.

Egy helyet csúszott hátra A kém című vígjáték is, most 31 ezren nézték meg, összesen eddig pedig 178 ezren. A negyedik helyhez már 13 ezer néző is elég volt, ezt az ugyancsak új bemutatóként debütált amerikai vígjáték, a Törtetők hozta össze.

A harmadik helyről az ötödikre csúszott a Cannes-i díjnyertes magyar film, a Saul fia. A most tárgyalt héten 11 500 nézőt vonzott, a június 11-ei bemutató óta több mint 55 ezren látták.

Új bemutatóként került a top tízbe a Valami követ című horror is, 5 ezren váltottak rá jegyet, ez a 9. helyhez volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!