Bulvár

2017.03.06. 19:06

Rajongók, figyelem! Tovább folytatódhat a Szívek szállodája!

Úgy tűnik a sorozatot újraélesztő Netflix nem áll le egy évad után A rajongók nagy örömére.

Közel 10 év után, tavaly 4 új fejezettel tért vissza a Szívek Szállodája, a megszokottak helyett egyenesen a Netflixre. A streaming óriás, aki mostanra az exkluzív tartalmairól is ismertté vált, a sorozat sikerén felbuzdulva már el is kezdett tárgyalni egy esetleges folytatásról a producerekkel, ezt pedig nem más erősítette meg, mint a Netflix tartalmakért felelős vezetője Ted Sarandos - írja a shortscore.net.

"Nyilvánvalóan szerettük a show sikerét, és hogy pontosan azt sikerült a rajongóknak adni, amit vártak. A legrosszabb dolog, ha évekig vársz a kedvenc sorozatod visszatérésére, és csalódsz. Itt azonben erről szó sem volt, a rajongok pedig azóta is izgattottak, és még többet akarnak. Mi pedig pontosan ennek a lehetőségéről tárgyalunk."

A folytatásra minden lehetőség adott, hiszen az új évad története nyitva hagyta az opciót, és a színészek sem zárkóznak el egy esetleges visszatérés elől. Reméljük, nem kell sokat várni a folytatásra, és a premierre már a tavaly emlegetett magyar feliratok is megérkeznek a Netflixre.

 

Lead képünk forrása: Wikipedia By Source, Fair use,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!