Bulvár

2015.09.04. 13:04

Bobó, a Kis Kobold - Új, gyerekeknek szóló kiadvány

A Pannon Lapok Társasága Breki magazinja helyett egy új, tartalmában és kivitelében az olvasói elvárásoknak jobban megfelelő, igényesebb gyermekmagazint indít, a Kis Koboldot.

PLT-információ

A termék átalakításával célunk az volt, hogy a gyermekek világához jobban illeszkedő és a gyermek fejlődését még jobban segítő kiadványt állítsunk össze. A Kis Kobold célzottan a 3–8 éves gyermekeknek készült, havonta megjelenő, ismeretterjesztő, készség- és képességfejlesztő kiadvány. Egyedi képi és rajzos világával hamar belopja magát a gyermekszívekbe.

A magazint szakértők állították össze, tartalma és témaválasztása szorosan illeszkedik az óvodai és iskolai tematikus oktatási tervekhez. Harminckét színes oldalán folytatásos mesék, versek, ismeretterjesztő anyagok, találós kérdések, játékok szerepelnek, a belsejébe tűzött tizenhat oldalas egyszínű képességfejlesztő munkafüzetében megjelennek az alapvető matematikai készségeket, a téri tájékozódást, a szín- és formaismeretet, koncentrációt, a logikus gondolkodást, a finommotorikus készségeket fejlesztő feladatok. Kiadónk biztos benne, hogy új magazinunk még jobban hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermekek személyisége kiteljesedjen, képességeik a lehető legjobban fejlődjenek, hiszen ez a célja minden – gyermekéért felelősséget érző – szülőnek.Magazinunk játszva tanítja a gyermekeket. Olvasson együtt gyermekével, mert a mai rohanó világban minden együtt töltött perc egy-egy drága kincs!

Bobó a Kis Kobold nem csak a magazin címe, hanem egyben főszereplője is. Vele a gyermekek játszva tanulhatnak: együtt olvashatnak verseket, meséket, kószálhatnak labirintusokban, együtt ismerkedhetnek meg különleges állatokkal, rajzolhatnak és színezhetnek vele, megtanít nagyon sok mindenre. Bobó megmutatja, hogyan készül egy-egy finomság, és egyéb hasznos tanácsokkal is ellát.

Előfizetőink már ma megkapják a postaládájukba, vásárlóink pedig szeptember 11-étől vehetik meg ügyfélszolgálati irodáinkban és a hírlapárusoknál, mindössze 400 forintért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!