Bulvár

2013.06.26. 08:18

Ryan Reynolds hamarosan apa lesz

Elmúlt 36 éves, ezért már nagyon szeretne gyereket Ryan Reynolds, csak az a bökkenő, hogy felesége, Blake Lively még csak 25, és bizony egy darabig még szeretne a karrierjére koncentrálni.

A pár sokat veszekedett a babakérdésen, és a végén kompromisszumot kötöttek. A Pletykafészek szőke sztárja megígérte Ryannek, hogy negyvenéves korára meglesz a gyerek. Blake ezzel egy kis haladékhoz jutott - remélhetőleg nem az jár a fejében, hogy addig még akár el is válhatnak.

Egyébként Ryan is a karrierjére koncentrál. Még be sem mutatták következő akcióvígjátékát, a R.I.P.D. - Szellemzsarukat, már azon töri a fejét, hogy jó lenne egy folytatás. A film két halott rendőrről szól - a másikat Jeff Bridges alakítja -, akik a túlvilági ügyosztály munkatársaiként a szökevény szellemeket üldözik. Amikor a holt lelkek fel akarják borítani az élők és elhunytak közötti egyensúlyt, kiderül, csak ők menthetik meg a világot.

"Még senki nem írt alá szerződést, de szerintem simán jöhetne a második rész - magyarázza Reynolds. - A történetben minden megvan, ami egy jó kis folytatáshoz kell: kitűnő alapkoncepció, remek karakterek, sok akció és humor. Az is komoly érv, hogy a főhősök nem haltak meg az első rész végén, hiszen már eleve halottak!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!