Bulvár

2011.08.22. 19:39

Égő házból menekült ki gyermekeivel Kate Winslet

Sikerült kimenekülnie egy égő karibi luxusvillából Kate Winslet brit színésznőnek és két gyermekének. A villa a Virgin kiadó alapítójáé, Richard Bransoné, az épületben a tűzvész idején csaknem húsz vendég tartózkodott.

MTI

Mint arról a Virgin cégcsoport egyik szóvivője hétfőn hírt adott, a tűz éjszaka ütött ki a multimilliomos Branson saját karibi szigetén található luxusvillában. A katasztrófát valószínűleg az okozta, hogy erős trópusi vihar tombolt a sziget térségében és villám csapott a házba.
   
A vendégek között volt a tulajdonos 90 éves édesanyja és 29 éves lánya is. A lángok elől mindenkinek sikerült kimenekülnie, a híradások szerint senkinek nem esett baja.
   
Az épületkomplexumban ugyanakkor dollármilliókban mérhető károk keletkeztek. Mint arról Richard Branson beszámolt, a főépület teljesen tönkrement. "Az irodám a házban volt, több ezer fotóm megsemmisült, ami nagyon elszomorít" - fogalmazott a mágnás.
   
Branson a Necker-szigetet még az 1980-as években vásárolta meg, a kis karibi földdarab brit fennhatóság alá tartozik. A milliomos 1982-ben építtette a nyolchálószobás házat, amelyben gyakran vendégeskednek hírességek. Richard Branson az 1969-ben alapított Virgin lemezkiadóval alapozta meg vagyonát, az elmúlt évtizedekben pedig csaknem ötven cégből álló birodalmat épített ki a Virgin név alatt.

Ezek is érdekelhetik