Bulvár

2011.06.24. 10:58

Madonna, a képregényhős

Képregényben ismerhetik meg Madonna életét a rajongók. A 32 oldalas füzetecske augusztusban jelenik meg a Bluewater Productions Inc. gondozásában.

MTI

"A legtöbb popsztár az ő köpönyegéből bújt ki. Elképesztő, hogy mi mindent ért el az életében, és az az érzésem, hogy ez még csak a kezdet" - jelentette ki C. W. Cooke, a Michael Johnson rajzaival született képregény írója.
   
A kiadvány a Bluewater Female Force (Női hatalom) képregény-sorozatának egy darabja, amelyben korábban Betty White, Michelle Obama, Barbara Walters, Sarah Palin és Margaret Thatcher életével barátkozhattak a műfaj szerelmesei.
   
"Az volt a célunk, hogy olyan kevéssé ismert epizódokat idézzünk fel Madonna életéből, amelyek végül hozzájárultak, hogy azzá a jelenséggé vált, akit ma ismerünk, több mint negyed századdal az után, hogy először berobbant a pódiumra" - mondta el csütörtökön az újdonságot bemutató Jason Schultz, a Bluewater alelnöke.
   
Mint hangsúlyozta: a képregény, mint vizuális médium  az átlagos olvasóhoz is könnyen befogadható formában juttatja el az információkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!