Bulvár

2011.04.07. 08:55

Indul A Nagy Duett: vajon melyik celeb lesz ciki?

Eddig egyedül Árpa Attila és Falusi Mariann mert kiállni a közönség elé, hogy megmutassa, készen állnak A Nagy Duett című műsorra. Pénteken, az első adásból kiderül, hogy ciki, vagy épp ellenkezőleg, profi előadást láthatunk-e a celebektől.

Matolcsi Renáta

Az énekes show tíz sztárpárosa: Zalatnay Cini-Gianni, Zoltán Erika-Hajdú Péter, Tóth Gabi-Till Attila, Caramel-Trokán Nóra, Szekeres Adrien-Harsányi Levente, SP-Iszak Eszter, Bereczki Zoltán- Peller Mariann, Falusi Mariann –Árpa Attila, Tóth Vera-Rákóczi Feri, Ganxsta Zolee-Orosz Barbara.

A héten egy ráhangolódó partit is rendeztek, melyen részt vettek a műsor szereplői, zsűritagjai, műsorvezetői. Csipkelődésben nem volt hiány, ám még mindig akadtak olyan sztárok, akik nem akarták megmutatni énektudásukat.

A jó hangulatú estét a legbátrabb versenyző páros, Falusi Mariann és Árpa Attila meglepetés produkciója színesítette: ők vállalták, hogy a sajtó képviselői (no, és persze ellenfeleik) előtt megmutatják, hol tartanak a felkészülésben. A Hit the road Jack dalba Mariann megpróbálta bevonni a többieket is, ám egyelőre úgy tűnik, a versenytársak péntekig titokban akarják tartani, mi is jön ki a torkukon az elmúlt hetek kemény gyakorlásának eredményeképp. Árpa Attila egyébként nem csak duettezett, de zongorán is kisérte a produkciót.


A sztárpárosok továbbjutása a közönségen és a zsűrin - Balázs Klári, Dobrády Ákos, Kasza Tibor - múlik. A két műsorvezető Liptai Claudia és Majoros Péter Majka lesz.


Az első adás kulisszatitkaiból annyi már kiszivárgott, hogy a nézők egy extra produkcióban is részesülnek majd: Szabó Zsófi, a Jóban-rosszban szerepelője, valamint az internetes tinikedvenc, Fluor Tomi adja elő a Mizu című számot egy eddig nem hallott feldolgozásban.

- Nagyon örülök, hogy rögtön az első adás extrája lehetek. Rettentően izgulok, hiszen ott lesz szinte az egész szakma és szeretnénk Zsófival valami emlékezeteset nyújtani. Most először fogom duettben énekelni a dalt, amit élőben adunk elő. Próbálunk ezerrel. Egyébként természetesen SP barátomnak drukkolok a versenyben, nagyon jó párost alkotnak Iszak Esztivel – mondta Fluor Tomi, aki közel négymillió youtube klikkel büszkélkedhet.
A Mizu szövegét azonban egy kicsit át kellett írni, hogy azt duettben adhassák elő:

- Az, hogy az elmúlt évek legnagyobb partihimnuszát énekelhetem, már eleve nagyon izgalmas feladat. Tomival felosztottuk a dalt és külön nekem írtunk hozzá új szövegrészt, mely csak A Nagy Duett kedvéért készült. Nagyon reméljük, hogy tetszeni fog a nézőknek is, mi mindenesetre már most imádjuk – árulta el a Zsófi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!