Bulvár

2011.01.22. 12:26

Az év lemezlovasát keresi a D.J. Szövetség

Idén is megrendezi az Év D.J.-je szavazást a Magyar Lemezlovas Egyesület. A szakmai szavazáson több kategóriában dönthetnek a legjobbakról. A voksolásra a szervezet több, mint 800 fős tagsága jogosult.

Gyuricza Ferenc

A kiírás értelmében Az év felfedezettje, Az év producere és Az év D.J-je cím odaítélése két fordulós szavazás keretében történik. Az első körben a szervezet bármely tagja jogosult bárkit jelölni, aki a szakmában tevékenykedik, s természetesen nem szükséges, hogy az illető a szövetség tagja legyen. Az egyes kategóriákban a legtöbb jelölést kapott tíz név kerül be ezután a második fordulóba, ahol a 10-10 név közül a teljes, 800 fős tagság ismét szavaz: ezúttal már a végső győztes személyére.

Az első forduló már lezajlott, a második fordulóba a következő jelöltek jutottak. Az év felfedezettje címre Andreas, Andro, Dave Martin, Dragon S., Malibu Breeze, Miss Kiss, Paul Strive, Simon Iddol, Thom’x és Zenit Incompatible kapta a legtöbb voksot. Az év producere kategóriában Belocca, Flamemakers, Herr Spiegel, Jay Lumen, Lauer & Canard, Mindscape, Muzzaik, Myon & Shane 54, NoEnd és a Stereo Palma került a legjobb tíz közé. Az D.J. címre pedig Andrewboy, Andro, Antonyo, Ban D.J., Bárány Attila, Free, Hamvai P.G., Slash, Sterbinszky és Wallas az esélyes.

A nyertesek nevét a 2011. február 9-én a budapesti Moulin Rouge-ban rendezendő nagyszabású, nyilvános gálaesten jelentik be.

További zenei híreink itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!