Bulvár

2010.03.09. 10:43

Vajazzle-őrület: szexi, csillogó kristályok a szeméremdombon

Amerikában terjed a vajazzle, avagy a kristályokkal díszített szeméremdomb. Jennifer Love Hewitt egy országos tévéshowban bevállalta, egy riporter pedig kipróbálta. Nézze meg videón!

zaol.hu

A "vajazzle" nem más, mint egy új divat, ami terjedni kezd Amerikában. A folyamat nem túl bonyolult, a női divatkiegészítőknél sűrűn előforduló Swarowsky kristályokkal való díszítést ültették át emberi felületre, apró kövekkel díszítik a hölgyek szeméremdombját.

Jennifef Love Hewitt egy showműsorban felvállalta, hogy ő is él a divattal s jelenleg is (az interjú alatt) luxus-ragyogás övezi be alsó régióit, vénusz-dombja díszített. Hewitt kijelentésére a műsorvezetőnek elállt a szava, nem csodáljuk. Bryce Gruber, a theluxuryspot.com weboldal riportere kapott is az alkalmon, s kipróbálta a "technológiát", ennek folyamatáról részletesen írnak itt, a próbát kamerával felvették. Az eredmény szerintünk is ízlésesen díszített szeméremdomb. Hogy tetszik-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga, valószínűleg a következő időszakban hódító-körútra indul a vajazzle.

Nézze meg videón, hogy készül a vajazzle!

Egyelőre még nem találtunk Magyarországon ilyen szolgáltatást nyújtó kozmetikust, ám valószínűleg nem kell sok idő, hogy nálunk is felbukkanjon a szolgáltatás. Hogy milyen néven? Egyelőre még nem tudni, de a vajazzle nem biztos, hogy elterjedt lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!