Bulvár

2010.01.18. 10:27

Másodfokú égési sérülést szenvedett a Back II Black dobosa (fotókkal)

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a Nem kell című dal klipjének forgatása közben Glatz Gábor, a Back II Black dobosa. A zenész nadrágja egy hőlégbefúvó készülék miatt kapott lángra, ám a tüzet még időben sikerült eloltani.

Gyuricza Ferenc

A Back II Black a minap éjszakába nyúlóan forgatta Nem kell című dal videoklipjét, s miután a felvételekhez használt raktárépületben hideg volt, ezért a levegőt hőlégbefúvóval próbálták felmelegíteni. Egy óvatlan pillanat miatt azonban Glatz Gábor dobos nadrágja lángra kapott.


- A klipforgatás utolsó részleteit készítettük elő, amikor észrevettem, hogy ég a nadrágom - mondta a zenész. - Eltelt néhány másodperc, mire feleszméltem, hogy valamit tennem kéne. Az a pár másodpercet több tehetetlen várakozásnak tűnő percnek éreztem, de végül észbe kaptam, a mellényemmel oltottam el a tüzet.

A zenekar a baleset ellenére nem hagyta abba a forgatást, hiszen a tervek szerint a klipnek januárban debütálnia kell a nagyközönség előtt. A kisfilmnek különösen nagy szerepet tulajdonít a Back II Black, hiszen az első olyan videó, ami a régi-új felállásban, vagyis Kató Zoltán szaxofonossal készült. A látvány érdekében öt tonnányi led-falból építették ki a felvétel helyszíneit. A technikai háttérnek köszönhetően látványos animáció is megjelenik a klipben, melynek szereplői a Funkybiotikum című album képregény-figurái lesznek.


- Aggódtunk Gáborért - tette hozzá Bebe, a Back II Black frontembere. - A sérülését azonban gondosan ellátták, s miután ő vállalta, hogy folytatja forgatást, még nyolc órát dolgoztunk együtt. Örülünk neki, hogy a balesetnek nem lettek komolyabb következményei. Hiába a gondos előkészület, a legmagasabb műszaki felszereltség, időnként sajnos előfordulnak balesetek. A kis ellenére nagyon jó kis klipet készítettünk.


További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!