Bulvár

2009.09.14. 09:06

Magából kikelve üvöltözött a teniszsztár! Tízezer dollárra büntették Serena Williamst

New York - Tízezer dolláros pénzbírsággal sújtották az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői Serena Williamst, mert az amerikai sportoló a női egyes elődöntőjében magából kikelve üvöltözött a vonalbíróval.

zaol.hu

Ez a legmagasabb pénzbüntetés, amelyet Grand Slam tornán sportszerűtlen viselkedésért kiszabhatnak.
Az amerikai teniszezőnek további ötszáz dolláros bírságot kell megfizetnie, amiért üvöltözés közben rázta, később pedig ledobta az ütőjét.
Ez egyébként aligha okozhat nehézséget neki, hiszen az elődöntőbe jutásért 350 ezer dolláros pénzjutalom üti a markát.
    

A második helyen kiemelt címvédő amerikai Serena Williams vitatkozik a vonalbíróval a belga Kim Clijsters elleni mérkőzésen az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének előöntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2009. szeptember 13-án
Fotó: MTI/EPA/Andrew Gombert

A szombati elődöntőt a belga Kim Clijsters nyerte meg, aki a dán Carolina Wozniackival mérkőzik meg a torna helyi idő szerint vasárnap este tartandó döntőjében.

Serena Williams az eset után bocsánatot kért.


kedd

A történtek természetesen nem szabtak gátat Williams további teljesítményének, hiszen testvérével a női párosok versenyében győztek.



Az amerikai Serena és Venus Williams (j) ünnepel a trófeával az amerikai nyílt teniszbajnokság döntője után a New York-i Flushing Meadowsban 2009. szeptember 14-én. A Williams-nővérek két szettben legyőzték a Cara Black, Leizel Huber címvédő zimbabwei, amerikai kettőst.
MTI/EPA/Andrew Gombert


Információ: MTI/AP


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!