Bulvár

2009.09.09. 08:10

Jáksó Laci világsztárral randizott - Ujjpuszi Anastaciának (fotókkal)

Budapest - Jáksó László egy szerencsés véletlennek köszönhetően randizott Anastaciával. A Danubius Rádió műsorvezetője éppen egy interjút készített Király Viktorral, amikor felvette a percek óta kitartóan csörgő stúdió-telefont, amelyben közölte egy női hang, hogy kapcsolja Anastaciát.

zaol.hu

„Ekkor már le volt egyeztetve egy telefonos interjú Anastaciával, amelyet az egyik kolléganőm készített volna. Persze ilyen esetekben a beszélgetések témaköreit előre egyeztetik, de erről én nem tudtam semmit, ezért teljesen kötetlenül kezdtem el beszélgetni az énekesnővel, leginkább a borzasztó magyar ételekről, részletezetem neki a pacal készítését és végül persze randit kértem tőle. Bár a férje miatt picit kérette magát, aztán mégis igent mondott.”


Egy ujjpuszi és más semmi

A rádiós és az énekesnő a hétvégi koncert előtt találkoztak, a villám-randira Laci természetesen ajándékokkal is készült, egy plüssbirkával és egy tipikus magyar ételeket bemutató angol nyelvű szakácskönyvvel.
„Az egyik legpozitívabb élményem volt Anastacia – mesélte Jáksó Laci, aki pedig már nem egy külföldi sztárral találkozott. – nem váratott sokáig, tényleg csak annyit, amennyit kell. Hatalmas mosollyal fogadott, én mehettem oda hozzá elsőként a rá várakozók közül. Együtt nézegettük meg a szakácskönyvet, majd megkérdezte: „ha ez randi, akkor most neki kell főznie?” Rákérdeztem a férjére is, de elárulta, nem hozta magával, hiszen megmondta neki, hogy ma randizni fog. Velem! – mondta Jáksó a tőle megszokott humorral, aki még egy puszit is kicsikart az énekesnőtől, bár csak a jobb kezének a mutatóujjára adhatta azt. 


Szakácsköny angolul - magyar receptekkel

„Nagyon megszerettem Anastaciát, annyira közvetlen, kellemes kisugárzású, kedves nő, mindenkit elbűvölt. Megoldhatta volna mindezt úgy, hogy csak mosolyog, bólogat, de ő tényleg érdeklődő volt, az elvárhatónál is több kedvesség volt benne, nagyon szívesen beszélgetett velem. Már a telefonban is feltűnt az extrém humorérzéke, és bár eddig azt hittem, hogy körülötte is minden ki van találva, megmondják neki, hogy mit mondjon, hova menjen, mit hogyan csináljon, de rájöttem, hogy az ő esetében ez egyáltalán nincs így. Azon kívül, hogy tehetséges, még egy nagyon édes ember is. Azt hiszem, írok is egy e-mailt neki... – zárta le végül a beszámolót Jáksó Laci. 


Egy kis ajándék...

Fotók: Farkas Péter Gábor


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!