Bulvár

2009.08.29. 10:39

Indul a Szexi vagy nem - Dukai Regina a pasikat, az AFC és a Sugarloaf tagjai pedig a csajokat mustrálják

VN - Dukai Regina szexi pasikat nézeget, az Anti Fittnes Club és a Sugarloaf frontemberei, Tomi és Szabi pedig a csinos lányok idomait és kisugárzását vizslatják.

zaol.hu

Természetesen nem önszorgalomból: ők hárman lettek a Szexi vagy nem negyedik szériájának zsűritagjai, hétfőtől a nézők is láthatják, milyen ítészek lesznek hőseink, és vajon milyen pasik jönnek be Reginek, és milyen lányok tetszenek Tominak és Szabinak...

Dukai Regina, Tóth Szabi és AFC Tomi – ők hárman döntik el jövő hétfőtől, kik az ország legszexibb lányai és pasijai. A Szexi vagy nem negyedik szériájában – ahol a műsorvezető természetesen Zola – ők ítélkeznek hétfőtől a versenyzőkön. Bizony nem volt mindig egyszerű dolguk…

Azt szeretem, ha valaki szerény, és jól is néz ki - a fiúk, és a lányok között egyaránt. A Szexi vagy nem-ben nagyon nehéz dönteni, hiszen van, aki szimpatikus, de nem elég szexi, és ezért ki kell szavaznunk. A feladatomnak ezt a részét nem élveztem túlságosan. Persze van olyan is, aki reklamál, mert szerinte alacsony pontot kapott, még akkor is, ha tízből kilencesre értékeltük.” – magyarázta Regina.

Szabinak és Tominak más szempontjai voltak az ítélkezésnél.

„Mi szeretünk a külső alapján ítélni – mondta nevetve Tomi. – Egyébként furcsa, összetett feladat zsűrizni, és bizony akadt olyan lány már eddig is, nem is egy, aki zavarba ejtően szép volt… 

Szinte minden adásban lesz olyan, akiben „van valami”. A zsűri egyébként nagyon jól működik, jóban vagyunk egymással, és ez megkönnyíti a munkánkat!”

A Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi szerint a néha fárasztó forgatásokon nagyon jó volt a hangulat, ő pedig néha úgy érezte magát, mint a mesefilmekben az ordas farkas.

„Voltak ugyanis hozzám képest szemtelenül fiatal jelentkezők – árulta el a zenész. – A fiúk zsűrizését és pontozását egyébként az első selejtezőtől kezdve Reginára bízzuk, ehhez ő jobban ért. 

Tomival inkább a lányok szexuális kisugárzását és külsejét ítéljük meg – és persze az sem baj, ha mindez nem üres fejet takar – tette hozzá Szabi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!