Bulvár

2009.07.08. 07:56

Michael Jackson lánya mindenkit meghatott - már biztos, hogy halott a sztár

USA - Michael Jcksontól elbűcsúzott családja, barátai, a sztárok, a rajongók és az egész világ. Búcsúztatásán váratlanul megszólalt kislánya, aki megríkatta az egész világot. Michael Jackson végső nyughelye és halálának oka még ismeretlen.

zaol.hu

Paris Jackson a nyilvános búcsúztatás végén köszönt el váratlanul édesapjától, e szavakkal:
„Amióta csak megszülettem, úgy érzem, ő volt a világon a legjobb apa, akit csak elképzelhettem. Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon szeretem őt” – fejezte ki érzéseit a kis Paris, aki a popkirály három gyermeke közül a második. Ezek után könnyekben tört ki, s arcát nagynénje, Janet Jackson karjaiba temette, a Staples Centerben gyászoló közönség pedig nem győzte zsebkendőkkel törölgetni a szemét.    


Paris (középen), mellette jobbra Jackson édesanyja, Katherine a Staples Center-beli szertartáson
Fotó: MTI/Mario Anzuoni

Ez volt az első alkalom, hogy hallhatták megszólalni a bátor kislányt, akit két testvérével együtt  gyakran fátylak takartak el a kíváncsi szemek elöl, amikor a nyilvánosság előtt megjelentek apjukkal - írja az fmh.hu:
http://www.fmh.hu/cimlapon/20090708_drama_jackson_temetesen_kislany_megrikatt" target="_blank" 

Az énekes aranyozott koporsóját egy meg nem nevezett temetőbe szállították a keddi nyilvános búcsúztatás után - számolt be a rendőrség a Fox amerikai tévécsatornának. Annyit elmondtak, hogy Jackson holttestét nem a Forest Lawn temetőbe szállították, ahol a búcsúztatás előtt a család szűk körben emlékezett meg az elhunytról.
A Staples Centerben tartott nagyszabású búcsúztatást követően a Beverly Wilshire hotelben megszálló Jackson család ismét összegyűlt egy privát ceremóniára. A helyi sajtó szerint továbbra is elképzelhető, hogy a popsztárt neverlandi birtokán temetik el. Michael Jackson fivére, Jermaine az NBC csatornának adott interjúban úgy fogalmazott, hogy a Los Angelestől északnyugatra fekvő birtok lenne az ideális nyughely öccse számára.

 Közben kiadták az énekes halotti bizonyítványát, amelyből továbbra sem derül ki, mi okozta hirtelen bekövetkezett halálát. A halottkém szerint további vizsgálatokra van szükség; Ed Winter azt mondta, hogy az énekes agyát vagy legalábbis annak egy részét vizsgálják, és a szervet azt követően adják vissza a családnak temetésre, ha elvégezték a neuropatológiai teszteket. A szakértő szerint nem ritka, hogy az agy egy részét további vizsgálatok céljából megőrzik, a családok néha várnak a temetéssel, míg visszakapják a szervet. Winter úgy tudja, a Jackson família is vár a temetéssel.

A halotti kivonaton Michael Jackson foglalkozásánál a zenész szerepel, a dokumentum ugyanakkor nem írja, hol temetik el az énekest.



forrás: CNN/ MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!