Bulvár

2009.07.22. 10:01

Exkluzív interjú Brad Pittel: a Becstelen Brigantykról, az Angelinával való túlélésről és a motorokról

ZH - Mindenki Brad Pittről beszél. A német Bild Magazin azoban vele beszélgetett: új filmjéről, az öregedésről, az apaságról, a mocikról és persze a szerelmi életéről.

zaol.hu

A magazin munkatársa Franciaországban találkozott egy eldugott hotelszobában a világsztárral, akit két hawaii-inges testőre kísért. Pitt feketébe öltözve, napszemüvegben, szakállal és hatalmas vigyorral a képén érkezett.

Legújabb filmjéről, a Becstelen Brigantyk című Tarantino-féle nácivadász alkotásról kérdezték. Brad elmondta, hogy rettenetesen élvezte a forgatást. Örül, mert minden színész remek munkát végzett. "Mindegyikük egy kis sztár" - vélekedett Brad. Hogy a felesége, Angelina Jolie mit szól mindehhez, arra a sármos színész ezt válaszolta: "Nagyon szerette a filmet, rettentő sokat nevetett rajta."

A szenzációs német színészekkel -többek között Til Schweigerrel, Daniel Brühllel, Diane Krugerrel - rengeteget viccelődtek.


Brangelina

S hogy milyen valójában az igazi Brad Pitt? "Itt ül önök előtt. Semmivel sem több." - válaszolta a színész. 
Azt a megjegyzést pedig visszautísította, miszerint ő egy nagy gyerek lenne, hiszen már neki vannak gyermekei, méghozzá hat: Maddox (7), Pax (5), Zahara (4), Shiloh (3), és az ikrek Vivien és Knox (1). Úgy érzi, sínen van az élete, megtalálta az örömöt, amit keresett.

S hogy hisz-e Istenben? Erre határozott nem volt a válasz. Magát 20 százalékban ateistának tartja (nem hívő) és 80 százalékban agnosztikusnak (akik úgy vélik, nem tudjuk és nem is tudhatjuk biztosan, létezik-e isten). Brad Pitt abban hisz, hogy senki nem tudhatja, mi az igazság istennel kapcsolatban. Hogy létezik-e, azt majd időben megtudjuk, vagy sem... Addig pedig nem kell összevissza tépelődni.

A korosodástól nem fél, sőt élvezi.

Milyen egy átlagos napja, mint apuka? - kéredzték tőle.  "Korán kelek, reggelit készítek, gyerekeket öltöztetek, ügyelek, hogy mindegyikük a fogát ragyogóan tisztára mossa, majd elviszem őket a suliba. Angelina épp dolgozik. Egymást váltjuk tulajdonképp." Brad és a "túlélők"

Elárulta azt is, van egy 3 méteres ágyuk, ami azonban nem elég nagy, hiszen reggelre megtelik a gyerekekkel. A reggel így a túlélésről szól: mindenki alváshiányban szenved.
- Akkor hol marad a romantika, el tudnak bújni kedvesével kettesben? -"Persze, minden kapcsolatban fontos, hogy két ember saját magára valahogy időt szorítson ki."
- Hogyan? Elrepülnek valaohva? -"Ez szakmai titok!"

Azt azonban még a magazin sem tudta kideríteni, hány motorkerékpárja van Bradnek, aki az autókkal szemben a kétkerekű száguldást részesíti előnyben, ugyanis maga sem tartja számon, mennyi moci sorakozik garázsaiban.

-A pénz megváltoztatta? (20 millió dollár filmenként) -"A pénz mindent könnyebbé tesz, de csapda is tud lenni" - válaszolta. 

A Rolex órája, a vastag gyűrűje és a márkás nyakkendője mellett azonban arra a kérdésre, hogy mi a legfontosabb tulajdona, azt válaszolta viccesen: a családom, na és persze egy-két motor...

Forrás és képek: bild.de

">Nézze meg Brad új filmjének előzetesét ide kattintva!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!