Bulvár

2009.07.14. 16:27

A vatikáni lap el van ragadtatva az új Harry Potter-filmtől

Róma - Kifejezetten tetszik a Vatikánnak a legújabb Potter-film: A Harry Potter és a Félvér herceg világossá teszi a régi harcot jó és gonosz között - írta a L,Osservatore Romano, amely még a szerelmi szállal is ki van békülve.

zaol.hu

A film megtalálta "a helyes egyensúlyt" - vélekedett a Vatikán hivatalos lapjának számító újság. A lap szerint eddig ez a legjobb feldolgozás, amely J.K. Rowling könyvsorozatából készült. 
    
Bár az írónő nem tartózkodik a transzcendens dolgoktól, a filmsorozat legújabb darabja mégis világossá teszi, hogy a jónak győzedelmeskednie kell a gonosz felett, jóllehet ennek néha ára van, s áldozatot követel - mutatott rá az újság, hozzáfűzve: ezen kívül a Voldemort által megtestesített, a halhatatlanságért folytatott görcsös küzdelem is megbélyegezésre került.


A Harry Potter filmsorozat hatodik részének filmplakátja


Információ: MTI/AP


A Harry Potter sorozat részei: 

1. Harry Potter és a bölcsek köve
2. Harry Potter és a Titkok Kamrája
3. Harry Potter és az azkabani fogoly
4. Harry Potter és a Tűz Serlege
5. Harry Potter és a Főnix Rendje
6. Harry Potter és a Félvér Herceg
7. Harry Potter és a Halál ereklyéiMinden Harry Potter világáról! Klikk IDE! További érdekességeket talál Mozimánia és filmkritika rovatunkban! Klikk IDE!

IDE kattintva barangoljon a celebek világában! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!