Bulvár

2009.05.26. 12:32

Új férfi lépett Dukai Regina életébe

Egymásra talált Dukai Regina és a rapper, Papa Jo! A fiatalok egy buli alkalmával találkoztak és beszélgetésbe elegyedtek. Hamar kiderült, hogy – a látszat ellenére – sok közös van bennük. A június 4-i VIVA Cometen kiderül, mennyire kerültek közel egymáshoz

zaol.hu

Két hónapja rendszeresen találkozgat a csinos modell és a mocskos szájú rapper. Regina azonban határozottan cáfolta, hogy egy párt alkot a férfivel.
.
„Papa Jo-val készítettem el az új dalomat, melynek címe: Te vagy az. A cím azonban nem arra utal, hogy Papa Jo az igazi számomra. A kapcsolatunk kizárólag szakmai!” – mondta a modell.

Papa Jo azonban nem bánná, ha a magánéletben is egy párt alkotna Reginával.

„Sokan, már összeboronáltak minket és ez rám nézve, kifejezetten hízelgő! Azonban sajnos mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, csak a színpadon alkotunk egy párt!” – nyilatkozta a rapper.

Mivel Regina jelölt az idei VIVA Comet-en - a legjobb női előadó kategóriában -, és fel is lép a június 4-i rendezvényen, úgy határozott, ott mutatja be az új dalt a nagyérdeműnek.

„Papa Jo-val rengeteget próbálunk. Egy különleges produkcióval készülünk, melyet táncosok és tesznek majd még látványosabbá.”


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!