Bulvár

2009.05.07. 08:22

Dukai Regina utál veszíteni!

Budapest - Dukai Regina nem titkolja, győzni akar! A modell-énekesnő eséllyel pályázik a legjobb női előadónak járó VIVA Comet-gömbre. S bár komoly ellenfelei vannak - Kovácsovics Fruzsina, Lola, Tóth Gabi és Zséda személyében -, reméli, hogy rá szavaznak majd a legtöbben. Ha nem, bizony itatni fogja az egereket

zaol.hu

Reginát immár második alkalommal jelölték COMET-gömbre. Szomorúan elevenítette fel, mi történt legutóbb, amikor üres kézzel kellett hazatérnie a díjátadóról.

- Nagyon el voltam keseredve. Félreértés ne essék, nem azért, mert nem tartottam korrektnek a szavazást. Oroszlán a csillagjegyem, talán ebből is adódik, hogy maximalista vagyok. Nem másokat akarok legyőzni, hanem saját magamnak bizonyítani. Megtisztelő a jelölés, de én bevallom: nyerni akarok!  – mondta Regina, akinek talán szerencsét hoz a második esély.

- Kevesen tudják, de annak idején Ezüstlány is csak második nekifutásra lettem. Az első évben nem nyertem. Ez adott erőt ahhoz, hogy újból elinduljak a versenyen. Keményen küzdök a céljaimért, ez jellemző rám - nyilatkozta Regina.

A COMET esetében persze más a helyzet, itt minden a szavazókon múlik, s alig egy hónap múlva kiderül, ki ítéltetett a legjobbnak.

Viva Comet - jelöltek, képek! Klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!