felfoghatatlan

2021.03.02. 08:58

Vadállat: percekig ütlegelte az autista ötévest, mert nem akart elaludni

A hatóságok megrökönyödve nézték végig a hét perces felvételt a férfi brutális támadásáról: ez idő alatt 15-ször ütötte meg az ötéves autista kisfiút.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egyre több lakásban szerelnek fel kamerákat az ottlakók. Az esetek többségében ezek a szerkezetek a betörések esetén hasznosak, ám akad olyan eset, amikor magának a tulajnak a rémtettei derülnek ki a videóknak hála. Alighanem ez utóbbi áll fenn a 38 éves amerikai Troy Scott Doughty esetében is, akinek gyermekbántalmazás miatt kell felelnie a bíróság előtt.

A hatóság emberei minden bizonnyal szavakat nem találva nézték azt a mintegy hét perc hosszú felvételt, amin jól látszik, hogy Doughty nekiáll ütlegelni egy ötéves, autista, beszédzavarral küzdő kisfiút.

A kegyetlen férfi nagyjából 15-ször sújtott le a kisgyermek fejére, csak mert az nem akart elaludni. Támadását akkor sem hagyta abba, amikor a fiúcska már sírva könyörgött

– írja a különösen kegyetlen bűnügyekkel foglalkozó DreaminDemon oldala alapján a Bors.

Az nem derül ki a híradásokból, hogy az áldozat Doughty gyermeke, vagy élettársáé.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!