Ország-világ

2021.02.26. 05:00

Szívszorító levelet olvastak fel Szilágyi István özvegyének temetésén

Szűk körben vettek végső búcsút szilágyi István özvegyétől, Joli nénitől. A szertartás legmeghatóbb pillanata volt, amikor felolvasták az unoka levelét.

Forrás: Shutterstock

Szilágyi István özvegyét csak kevesen kísérték utolsó útjára. A ravatalnál csak a szűk család, Joli néni korábbi segítője és Tóth Andi, illetve Szabó Ádám álltak a búcsúztató alatt. Az özvegy imádta egyetlen fiától született unokáját, Nándit, akivel tavaly nyáron még találkozhatott néhány óra erejéig – írja a Ripost.

Jolika néni unokája személyesen nem lehetett jelen a temetésen, hiszen külföldön él édesanyjával, de csakúgy, mint 10 hónappal ezelőtt a nagyapjától, most is egy levélben köszönt el szerettétől.

Fotó: Ripost

Nándi levelét Rózsahegyi Péter XVII. kerületi önkormányzati képviselő olvasta fel.

„Drága nagymama! Nagyon hiányzol, de tudom, már biztonságban vagy a papával és fentről vigyáztok ránk. Emlékszem, és nagyon köszönöm a törődést, amit kaptam tőled. Sajnálom, hogy nem tudtam veled lenni az utolsó időkben, de tudom, hogy a szeretetet nem a távolság határozza meg. Örülök, hogy augusztusban még láthattuk egymást és volt egy kis időnk örülni egymásnak. Mindig emlékezni fogok rád és a szívemben fogok emlékezni örökké! Sosem feledlek, szeretlek! Nándi” – írta az unoka.

Már békére lelt férje mellett Jolika néni lelke...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!