megrázó

2021.02.25. 08:30

Schobert Norbi gyászol, két napja képtelen aludni a fájdalomtól

Schobert Norbi egész éjjel álmatlanul forgolódott, miután kedd este szembesült a tragikus hírrel, hogy elhunyt a 350 kilós Norbert, aki túl későn fordult hozzá...

Forrás: Ripost

Schobert Norbi tisztában van vele, hogy a kedd este elhunyt 57 éves férfi későn fordult hozzá segítségért, mégis pokoli éjszakákon van túl. Meggyászolta a 350 kilóra hízott Norbertet, aki azután került kórházba, hogy a fitneszguru egy orvost vitt a házába, aki megállapította,

hogy hússzoros szívelégtelenséggel és feltehetően hasnyálmirigyrákkal küzdött.

Esélye sem volt a gyógyulásra...

Norbi és az orvos azonnal léptek, és Norbertet sikerült speciális mentővel kórházba juttatniuk, ahol kiderült, hogy a rák már a máját is megtámadta és remény sincs a gyógyulásra. Norbi ekkor fordult a Riposthoz és a Borshoz.

Arra kérte az olvasókat, hogy segítsenek találni egy hospice házat, ahol Norbert élete utolsó napjait eltöltheti. Sajnos azonban a cikkek megjelenése előtti este a fitneszguru szörnyű hírt kapott. Biró Norbert a kórházban elhunyt. Norbi erről egy rövid élő videóban tájékoztatta követőit.

A rák már elhatalmasodott...

„Rettenetes éjszakám volt, hiszen korábban soha nem fordult elő velem, hogy egy olyan valakit veszítsek el, aki segítségért fordult hozzám.

Erő felett tettem meg mindent, hogy orvosi felügyelet mellett megmentsem az életét, de már túl késő volt, hiszen az elhízás következményeképp kialakult rákos megbetegedés már elhatalmasodott a szervezetében”

kezdte a Ripostnak Norbi, aki egész éjszaka álmatlanul forgolódott, és gondolkodott a történteken.

„Mindenkinek meg kell értenie, hogy az elhízás nem egy életforma”

„Norbert tragédiája rengeteg tanulságot rejt. Egyrészt számomra üzeni, hogy nem menthetek meg mindenkit, másrészt azt, hogy jó úton járok, amikor orvosi támogatás mellett próbálok segíteni a Norberthez hasonló esteken, hiszen mielőtt elkezdem lefogyasztani az adott személyt, pontos képet kell kapnom az állapotáról. Én azt mondom, hogy mindenki, aki túlsúllyal, pláne extrém elhízással küzd, először keresse fel az orvosát, hogy ne maradjanak rejtve az esetleges betegségek. Ha minden rendben van, azután forduljon hozzám, vagy más szakemberhez” – fejtette ki Norbi, akit Norbert példája is megerősített abban, hogy nem szabad finomkodni, ha az elhízás ellen harcol, hiszen a kíméletlen őszinteség életet menthet.

„Mindenkinek meg kell értenie, hogy az elhízás nem egy életforma, nem egy életstílus, hanem egy halálos betegség!

Már húsz kiló túlsúly is olyan visszafordíthatatlan folyamatokat indíthat el a szervezetben, amelyek tragédiához vezethetnek” – tette hozzá a fitneszguru.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!