Zaklatási ügyek

2017.11.05. 19:37

Richard Dreyfuss fiát is zaklatta Kevin Spacey

A Buzzfeed.com-on szombaton megjelent írás szerint a zaklatás 2008-ban történt, amikor Harry Dreyfuss apja Spacey londoni lakásán próbált egy darabot.

A fiú 18 éves volt ekkor. A cikk szerint évekig nem mondta el apjának a történteket. Az AP hírügynökség kérdésére Spacey ügyvédje egyelőre nem reagált.

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többé Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja – akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra – állt elő azzal, hogy Spacey részéről „ragadozó” viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!