egyedi

2021.01.03. 09:01

Nem korai ez? Hároméves kislány a világ legfiatalabb influenszere 

Van, amit nem lehet elég korán kezdeni?

Forrás: Shutterstock

Azért kíváncsiak vagyunk mi lesz ebből a gyerekből, ha felnő. Egy biztos, Sorenna már beírta magát a történelembe, hiszen ő a világ legfiatalabb influenszere, vagy ahogy az anyukája mondja „mini-influenszer” – írja a Metropol.

Az első Insta-képe mindössze 6 hónapos korában készült, és jelenleg 8 millió forintos ruhatárral rendelkezik.

A fotók magukért beszélnek, teljesen profin leutánozzák más influenszerek képeit. Látszik, van bennük munka, nehezen hihető el, hogy az első kattintásra készültek volna ilyen jó fotók. Azt kijelenthetjük, hogy meglehetősen bizarr egy ilyen kicsi lányt a leghíresebb divatházak darabjaiban látni, miközben különböző modellpózokat utánoz.

Az anyukát természetesen rengeteg vád éri, de ő lazán elintézi annyival, hogy ő tudja, hogyan szeretné nevelni a gyerekét, más ne szóljon bele. Az édesanya nem is igazán akar nagy nyomást tenni a gyerekre és, „csupán” annyit kér tőle, hogy lehetőleg nagyon híres hollywoodi színésznő legyen, ha majd felnő.

Azért az nagyon szomorú, hogy Sorennának valószínűleg nincs túl sok beleszólása abba, hogy szeretne-e influenszer lenni, de ami talán még elkeserítőbb, hogy a legnagyobb divatmárkák ajándék ruhákkal, boldogan adnak táptalajt egy három éves kislány ilyen szerepléséhez . Sorennának közel 52 ezer követője van Instagram-oldalán, aminek valószínűleg ő tudatában sincsen.

Vajon kire ütött ez a gyerek?

Azért annak őszintén örülünk, hogy látunk játékot is a kézben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!