Elképesztő gyógyulás

2021.01.16. 06:09

Nem jósoltak sokat az egyéves kislánynak, de vannak még csodák, felnőtt

14 hónapos volt csupán Poppy Guilder, amikor agytumort állapítottak meg nála. Orvosai 50 százalék esélyt láttak a túlélésre, viszont nemrég betöltötte a 18-at.

Forrás: Shutterstock

Borzalmas hírt közöltek az orvosok a 14 hónapos Poppy Guilder szüleivel. A kislánynál agytumort állapítottak meg. Ezt követően egy nyolc órás műtéten esett rá, de utána mindössze 50 százalék esélyt jósoltak neki a túlélésre. Poppyra még öt operáció, hathetes sugárkezelés és két év kemoterápia várt, aminek úgy tűnik, meglett az eredménye, hiszen a lány nem rég a 18. születésnapját ünnepelhette.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10160506258834428&set=a.10151107296524428&type=3

 

Az orvosok hatalmas mérföldkőnek tekintik az esetét, szinte csodával ér fel, hogy a lány felnőtt. „Valóságos hullámvasút volt ez számomra. A családom és a szeretteim teljes mellszélességgel támogattak az elmúlt években.

Nem lehetnék itt, ha az anyukám és az apukám nincs mellettem – árulta el a lány.

Anyukája jól emlékszik, hogy már annak is borzasztóan örültek, hogy gyerekük megünnepelhette a 2. születésnapját.

„Nagyon szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk felnőni őt. Poppy egyszerűen elképesztő. Csodálatos szülinapja volt, rengeteget sírtunk, és még többet nevetünk” – mesélte az asszony. Hozzátette, minden születésnap egy igazi mérföldkő volt, de csak felnőtt a kicsi lány – írja a Mirrorra hivatkozva a Life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!