egy hét után elfogták

2021.02.20. 11:40

„Levágom a fejedet!” – Valentin-napon rontotta meg 7 éves kislányát a sárkeresztúri férfi

Virággal és plüssel ajándékozta meg kislányát és feleségét a férfi. Az első adandó alkalmat kihasználva fajtalankodott gyermekével.

Forrás: © Móricz István / Bors

Ép ésszel felfoghatatlan szörnyűséget művelt egy sárkeresztúri férfi a saját kislányával.

Remenár Ferenc a mindössze hétéves Valentinával éppen a kislány névnapján, február 14-én fajtalankodott, miközben a másik két gyermeke a szomszédos ágyon feküdt.

A családanya a boltból hazaérve buktatta le a perverz férfit, aki elmenekült. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, már a keresett bűnözők TOP50-es listájára is felkerült.

Végül szombat este, egy hét után hazament, és rárúgta feleségére az ajtót. A nő fel tudta tartóztatni a rendőrök kiérkezéséig, így a férfit elfogták

- tudta meg a Tények.

Ferenc körözési képe
Fotó: police.hu

Szívecske és virág

Remenár Ferenc és R. Anita 8 éve ismerkedtek meg az interneten, három közös gyermekük született. Valentina 7, Ferenc 6, Kristóf pedig 4 éves.

Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a párom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Fél órával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalankodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant és kinyitotta az ajtót – emlékezett vissza korábban a Borsnak a borzalmas pillanatokra Anita. A cikket a feol.hu is szemlézte.

Mint elmondta, a kislányát azelőtt fürdette le, mielőtt elindult a boltba, s amikor az ablakon benézett, csak egy fehérnemű és egy póló volt Valentinán. A párja nadrágja azonban teljesen le volt tolva, egyértelműen meg akarta erőszakolni a kislányt.

Ferenc előtte – Valentin nap alkalmából – még rózsát is vitt a párjának, a lányának pedig egy szívecskét hozott.

Fotó: © Móricz István / Bors

Levágom a fejedet!

Amikor Anita a házba érve számon kérte a férfit, Ferenc kínos magyarázkodásba kezdett. Azt hangoztatta, hogy ő nem csinált semmit, csupán a lány „kérdezősködött”. Válaszul Anita a szemébe mondta, hogy mindent látott és azonnal hívja a rendőrséget. Erre a 45 éves férfi felpattant egy biciklire és nyoma veszett.

Ha valóban nem csinált semmit, nem szökött volna el a rendőrök elől. Egyébként azt hihette, hogy csak később fogok haza érni, mert ilyenkor be szoktam ugrani a szüleimhez, de ezúttal rossz érzésem támadt és siettem.

Megdöbbentő, őt az sem zavarta, hogy a fiúk a szomszéd ágyon tartózkodtak. Azóta kiderült, hogy őket is megfenyegette. A kislányunknak pedig azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszélne a történtekről.

- mondta a lapnak Anita.

Azóta a rendőrök – a legkisebb gyermek kivételével – kihallgatták a testvéreket, akik részletesen beszámoltak a borzalmakról. A nyomozók akkor hajtóvadászatot indítottak.

Fotó: © Móricz István / Bors

Sokk után bezárkózás

A lap megkeresésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzése vagy végeztetése miatt rendeltek el nyomozást. Az eljárás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adtak.

Anita elmondása szerint az elmúlt években semmi nem utalt arra, hogy Ferenc ilyen szörnyűségekre képes. A történtek óta a két fiú jár óvodába, de Valentinát még nem engedte iskolába az édesanyja. Ő sokkot kapott, nem igazán kommunikál senkivel. Korábban életvidám volt, de most magába zárkózott. Egyelőre nem derült ki, hogy korábban is előfordult-e hasonló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!