Ország-világ

2021.02.12. 18:00

Kiderült a nagy titok, Fucsovics Márton már nincs együtt a menyasszonyával

A szépséges hölgy már Ausztráliába sem kísérte el a legjobb magyar teniszezőt.

Melbourne, 2021. február 10. Fucsovics Márton a svájci Stan Wawrinka ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Melbourne-ben 2021. február 10-én. Fucsovics 7:5, 6:1, 4:6, 2:6, 7:6 arányban gyõzött. MTI/EPA/Jason O'Brien

Forrás: MTI / EPA /Jason O'Brien

Fotó: Jason O'Brien

Élete legnagyobb sikerét érte el, de már nem menyasszonyával ünnepel Fucsovics Márton. A magyar teniszező az ausztráliai Grand Slam-torna második körében a korábbi bajnok Stan Wawrinkát győzte le öt játszmában. Noha menyasszonya korábban többször elkísérte a versenyekre Fucsovicsot, most nem volt ott vele Melbourne-ben.

Az ok szomorú, Anett és Fucsovics szakított egymással.

Fucsovics három éve kérte meg szerelme kezét, azóta szinte állandóan együtt voltak. Az utóbbi időben azonban eltűntek a közösségi oldalakról a szerelmes, buzdító fotók, sőt, a fiatalok az ünnepeket sem együtt töltötték.

Nem véletlen, mint azt a Ripost megtudta, Fucsovicsék éppen karácsony előtt hozták meg a fájdalmas döntést a szakításról.

Úgy tűnik, a magánéleti problémák nem zökkentik ki a teniszezőt, aki két maratoni csatát nyert meg Ausztráliában.

Borítókép: Fucsovics Márton a svájci Stan Wawrinka ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Melbourne-ben 2021. február 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!