Bulvár-celeb

2021.03.26. 16:50

Kiállítás nyílik Pécsi Ildikó fotóiból, itt vannak a legpikánsabb képek

A különleges tárlatot Keleti Éva fotóművész szervezi Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi Csabával.

A tervek szerint május 21-én nyílik Gödöllőn az a Pécsi Ildikóra emlékező különleges fotókiállítás, amit Keleti Éva fotóművész rendez a színésznő fogadott fiával L. Péterfi Csabával.

 

„Keleti Éva jól ismerte Pécsi Ildikót, hiszen nemcsak kollégák, de barátnők is voltak egykor. Talán ennek is köszönhető, hogy Ildikó egy fehérneműs fotózást is bevállalt, ami akkoriban igen merésznek számított. Természetesen ezek a kissé pikáns fotók is a kiállítás részét képezik majd” – mondta a Ripostnak L. Péterfi Csaba, hozzátéve, hogy Ildikó ezeket az intim képeket viccesen szexibombi képeknek hívta.

A 90 éves fotóművész szerdán személyesen tekintette meg a kiállítás helyszínét Gödöllőn
Fotó: L. Péterfi Csaba

 

A fotóművész természetesen nemcsak fehérneműben örökítette meg a legendás szépségű Pécsit, hanem a színpadon, vagy otthon, családi körülmények között is.

Keleti Éva fotózta akkor is, amikor a színésznő egy merész húzással feketében ment férjhez a legendás labdarúgóhoz, Szűcs Lajoshoz, de ott volt fiuk, Szűcs Csaba születésekor is.

A kiállításra közel száz képet terveznek, köztük számos olyat is, ami eddig soha nem volt publikálva. A Ripost megszerzett néhányat a különleges, sokszor valóban pikáns felvételek közül.

 

A tárlat megnyitójának időpontja sem véletlen, Pécsi Ildikó ugyanis május 21-én lenne 81 éves.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!