Hihetetlen

2021.02.13. 21:02

Hazudnak a modellek az Instagramon? Mutatjuk, hogy lesz a duciból dögös

Divatblogger leplezi le Insta-oldalán, hogyan csalnak a modellek és az influenszerek a megjelenésükkel.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pár egyszerű trükkön múlik ugyanis, hogy valakiről előnytelen vagy pedig olyan fotó készül, amit irigykedve nézünk. Most eláruljuk, mik ezek – írja a borsonline.hu.

Zoe Marie Davies rendszeresen oszt meg fotókat, amik tökéletesen bemutatják, mi a különbség aközött, ha egy „átlagembert” természetes pózban fotóznak le, és aközött, ha valaki direkt pózol egy-egy felvétel kedvéért. Az eredmény magáért beszél – pedig még retusálva sincsenek a képek.

A fent látható képpárhoz például azt fűzte: míg a bal oldalin természetes pózban ül – meg is jegyzi, picit rossz a tartása, de azon igyekszik változtatni –, addig a jobb oldalin picit előre dől, ami ugyan rendkívül természetellenesnek hat, de a fotón jól néz ki, és látható kilókat lehet vele elcsalni.

– Őszintén elképesztő, hogy a megvilágítás és a pózolás mit tesz a testeddel – magyarázta a fentebbi négyes fotósorozat kapcsán, hozzátéve: belefájdult a csípője, amíg az alsó két – látványos, de természetellenes – fotót elkészítette.

Ebben a lapozgatós posztban pedig azt mutatta meg a harmincéves londoni blogger, mennyit tesz hozzá egy képhez, ha egy picit más szögből fotózza magát, illetve ha természetellenesen – és már ránézésre is kényelmetlenül – felhúzza a derekáig a bugyija pántját.

Itt pedig ugyanezt a bugyifelhúzó trükköt láthatjuk videón. Ugye, micsoda különbség?

Borítókép: illusztráció

Címkék#modell

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!