Bulvár-celeb

2021.06.26. 15:39

Lezuhant a második emeletről egy másfél éves gyermek, az édesanyja utána esett

Az első vizsgálatok alapján a gyermek súlyos koponyasérüléseket szerzett, anyukája bokasérüléssel megúszta.

Forrás: Illusztráció / Pozsgai Ákos / baon.hu

Lezuhant a második emeletről egy 1 éves és nyolc hónapos kisgyermek a Bákó megyei Törökpadja településen. A gyermek a tömbházlakás erkélyén játszott, amikor megcsúszott és lezuhant – írja a Ripost.

Az anyja rémületében a gyermek után kapott, hogy megmentse, de ő is megcsúszott és lezuhant. Mindketten a tömbház szomszédságában található alacsonyabb épület tetejére estek, körülbelül négy métert zuhantak.

 

A segélykérő kiáltásaikat egy arra járó, szabadidejét töltő asszisztens hallotta meg, aki azonnal a közeli mentőállomásra szaladt, magához vett egy nyakmerevítőt és két önkéntes kíséretében visszasietett a helyszínre, hogy elsősegélyben részesítse őket. Még rámpát is improvizáltak egy vasalódeszkából, hogy a két sérültet lehozzák az épület tetejéről – írta meg a maszol.ro.

A kisgyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az első vizsgálatok alapján a gyermek koponyasérüléseket szerzett, a tudata is zavaros lett, állapota súlyos. Az anya bokasérüléssel megúszta.

Borítókép: illusztráció Fotó: / Pozsgai Ákos, baon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!